Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler på spenatbädd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Kassler under spenattäcke, wokade grönsaker, vita bönor i tomatsås och kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Hacka löken och fräs upp den i lite fett i en panna. Vänd ner spenaten. Häll på vatten och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt, peppar och muskot. Rör ihop yoghurt med senap och lite salt. Bottna en ugnsfast form md spenatblandningen. Lägg på de halva kasslerskivorna, yoghurt- och senapsblandningen och toppa med lite riven ost med lite smak t ex. parmesan. Gratinera i ugnen ca 10 minutet tills osten fått lite färg. Servera med wokade grönsaker, vitabönor i tomatsås och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.