Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsås med röksmak

 
Skriv ut

Såsen är smaksatt med ett goumetsalt från Ridderheims som innehåller rökig hickory samt het chipotle och chili. Det kan bytas ut mot några droppar marinad med hickorysmak på flaska. Mycket gott till skaldjur!

Ingredienser

Instruktioner

Skär ett snitt i tomaten. Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Skär tomatköttet i små tärningar. Skala och finhacka löken. Fräs tomater och lök i olivolja 2-3 min. Låt svalna. Tillätt gourmetsalt och lätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.