Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med fetacrème

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Åh gott gott gott!! (kan det inte bli sommar snart igen) Den goda fetacrèmen kan göras dagen innan, men tomaterna halveras först samma dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort roten på tomaterna och halvera dem. Hacka basilika och skiva salladslöken tunt.
  2. Blanda yoghurt med vitlök, fetaost, salt och svartpeppar. Mosa med en gaffel eller mixa hastigt med mixerstav.
  3. Lägg tomathalvorna på fat och lägg på basilika, salladslök och fetacrèmen.
  4. Garnera med salt, olivolja, svartpeppar och basilikablad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nelliesmamma-07 27 oktober 2008

    Himmelskt gott!!!!!!!! Min lilla 1-åring tyckte att det smakade underbart!!!!!! Passar även till tacos!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.