Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här tomat- och örtsalladen är marinerad i en mustig kaprisdressing med en fräsch doft av vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i lagom stora munsbitar, lägg dem i ett durkslag och låt dem rinna av. Strö över en nypa flingsalt och låt dra 5-10 minuter så att smakerna utvecklas. Lägg över tomaterna i en stor skål.
  2. Blanda kapris, olivolja, vinäger och vitlök i en liten skål. Blanda väl och häll sedan dressingen över tomaterna.
  3. Blanda ner den skivade löken och låt dra 30 minuter så att smakerna blandas väl.
  4. Strö över basilika och persilja. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.