Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med svenska smaker

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Tog det här receptet i min ICA-affär för ett par år sedan. En favorit hemma hos oss. Lite julig i smaken med senap i vinägretten, men passar året om. Till fisk, kyckling eller annat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj tomaterna och skala löken. Skär tomater och lök i klyftor och lägg dem på ett fat.
  2. Blanda en vinägrett av äppelcidervinäger, senap och olja, smaka av med salt, peppar och dill.
  3. Häll över vinägretten på tomatsalladen. Hyvla över västerbottenost och strö på riven pepparrot.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Europe 27 november 2009

    Gott med pepparrot!

  • maxxess 28 november 2009

    Varför är det en bild på hela tomater? Hur de ser ut vet vi alla, jag vill se hur slutresultatet ser ut? Fel vid uppladdning kanske?

  • siggemums 28 november 2009

    Nu har jag tagit bort bilden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.