Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad aubergine med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Grillade skivor av aubergine med en rökig tomatsalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsalsa:
  2. Dela tomater och gröp ur kärnorna, tärna tomatköttet fint. Blanda med övriga ingredienser, smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Grillad aubergine:
  4. Skiva auberginerna i cm tjocka skivor. Lägg på ett fat och salta båda sidor, låt ligga ca 30 minuter så att vätska dras ur. Torka av dem och pensla med olivolja. Grilla dem ganska hårt utan att bränna, 3 minuter på varje sida. Lägg dem på ett fat eller en skärbräda, toppa med tomatsalsan. Servera som förrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.