Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsill

 
Skriv ut

Mycket god tomatsill som är ett måste vid jul men är lika omtyckt vid andra högtider som t ex midsommar, påsk och till en buffé. Har fått dela med mig av detta recept många gånger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sillfiléerna och lägg dem gärna i sillag över natten eller köp en burk löksill och slå av lagen. Blanda ihop såsen och blanda ner finstrimlad purjolök och skivad rödlök. Skär sillen i bitar och blanda ner i såsen. Låt stå kallt minst ett dygn innan servering.
  2. Sillag: Koka upp och låt svalna. I originalreceptet skall man bara skölja sillfiléerna och tillsätta i såsen. Jag tycker det är godare om sillfiléerna legat i sillag först.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.