Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med lax, torsk och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt god och lättlagad soppa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och vitlök och fräs på i en kastrull. Tillsätt sedan grädde och vitt vin och koka upp. Häll i fisken skuren i kuber samt moroten skuren i stavar. Låt sjuda i 10 min.
  2. Tillsätt tomatsoppan, kryddor och fiskbuljongen. Häll slutligen i räkorna och låt puttra någon minut.
  3. Servera gärna med bröd, förslagsvis vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.