Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsoppa med vitlök och vitt vin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god tomatsoppa med sting av chili och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka upp tomaterna och ta bort tomatfästet. Hacka lök, vitlök och morot och fräs i smör. Tillsätt allt utom basilika och grädde. Koka upp och låt sjuda i 20 min. Tillsätt den hackade basilika, mixa soppa slät och sila den sedan.
  2. Rör ned grädden och hetta upp soppan igen. Slutkrydda med salt och chili.
  3. Garnera med basilika, parmesan och svartpeppar precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.