Om man tycker om fisk och har lite ont om tid för matlagning så passar det här receptet alldeles utmärkt. Det sköter sig nästan själv! Att det blir gott får man liksom på köpet. Man skall dock tänka på att inte överkoka fisken, känn med en steknål mitt i fisken och lägg nålen mot läppen, fisken är färdig vid en innertemperatur av ca 60 grader. Såsen har en liten tendens att skära sig om den får bli för tjock, rör därför om ett par gånger extra runt fisken mot slutet av kokningen och späd eventuellt med lite mer fiskbuljong. Receptet är för två personer.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för ett enkelt och mycket gott recept. Detta kommer jag att göra fler gånger!
Lagade denna rätt igår till middag,den blev väldigt uppskattad. Jag kommer att laga den fler gånger. Tack för receptet Vebon