Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomtesnaps

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Ett måste hemma hos oss på julen. Underbart god med sin milda julkryddning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda brännvin och kryddor i en burk eller flaska med vid öppning. Låt stå i rumstemperatur i 6-10 dagar. Skaka flaskan varje dag. Filtrera bort kryddorna. Det blir bäst med Brännvin Special, starkare brännvin förstör den fina aromen.
  2. Gör gärna en sats i god tid, för den blir bara godare av att lagras lite.
  3. Lycka till!

Kommentarer (5)

  • Lisa62 18 november 2009

    Hejsan! Det här låter jättegott.... Har du försökt att göra med sockerlag så det som en likör? Kram Lisa62

  • mamsen66 18 november 2009

    Det har jag aldrig testat, men det är säkert gott.

  • Lennart_58 19 november 2009

    Tack för receptet, ska pröva till jul, du får fem poäng, vad kan gå fel det är ju sprit det rör sig om, ha ha. Nej skämt åsido, likör, pröva honung, vanlig eller Acacia honung.

  • DreamCat 16 juli 2011

    Helt suveränt! Given på jul framöver!

  • saxa 21 februari 2012

    Denna kommer vi att göra fler gånger, då den var väldigt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.