X

Tonfisk recept

Laddar...
Din sökning gav 868 träffar
Tonfiskgratäng Tagliatelle

Gott med pasta istället för ris eller potatis till tonfisken. När denna gratängen serveras skrapar ungarna formen noga! God och inte så överväldigande tonfisksmak, som inte alla gillar.


Annikas tonfisklasagne

Ingen som läser detta receptet kan göra sig en föreställning om hur fantastiskt den här lasagnen smakar! Varje gång jag gör den skickar jag en tacksam tanke till Annika som bjöd mig på den här rätten ..

LCHF Tonfiskröra

Enkel och god röra att servera till kokta ägg till frukost eller lunch. Energi kcal: 2477,80 Energi kJ: 10367,60 Proteiner: 91,07 Fiber: 1,48 Kolhydrater: 10,49 Vatten: 314,30 Fett: ..Tonfiskröra

En enkel röra med bara få ingredienser, men så otroligt god! När man vill göra en lite "lyxigare" smörgås, den passar även till att göra smörgåstårta.

Tonfiskröra med fetaost

Denna röra lärde jag mig att göra av mat-tanterna i kiosken på gymnasiet jag gick på. Har dock modifierat det lite. Du kan göra denna i både en mixer och självklart hacka för hand. Men beror ju på ..
Prima tonfiskgratäng

Sökte på tonfiskgratäng och såg att dom flesta faktiskt tillagas med ris. Tror även vi gjorde det i början, men har sista tio, femton åren gjort med potatis, jag tycker det blir matigare och inte så s..

Tonfiskröra

Denna röra är helt fantastisk och beroendeframkallande. Tycker man inte om fisk kan man använda grillad kyckling istället. (salladskyckling) Serveras på en rostad brödskiva.


Tonfiskpaj

En pajdeg som blir mycket god trots att den är betydligt hälsosammare än klassisk pajdeg med bara vetemjöl och margarin. Ett recept för dig som tänker på GI eller bara vill äta sundare.


Krämig tonfiskpasta med cocktailt..

I detta recept har jag använt mig av pastaspiraler. Jag ville röra ihop något lättgjort och snabbt till middag idag och vipps så stod det här härliga receptet på bordet! Det vart riktigt gott! D..