Smakrikt, fruktigt och hett. Dröm dig bort till Karibien med denna rätt!
Instruktioner
- Pensla tonfisken med olja och krydda med chili explosion och salt. Grilla fisken över glöd, ca 1-2 minuter per sida. Grillas den för länge blir fisken torr, den ska vara rosa inuti.
- Blanda oljan med chili explosion, rivet skal av limefrukten, salt och honung. Dela havskräftorna på längden med en vass kniv. Pensla snittytorna med kryddoljan och grilla 1 minut per sida över glöd.
- Dela och kärna ur avokadorna. Lossa fruktköttet med en sked och skär det i tärningar. Skala ananasen och skär bort den hårda stocken i mitten. Skär frukten i bitar.
- Dela tomaterna i klyftor, ta bort kärnorna och skär i smala strimlor. Blanda i en skål med avokado, ananas och pressad limesaft. Smaka av med flingsalt, peppar och grovhackad koriander.
- Servera med ett färskt bröd.
Publicerat den
3 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar