Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk med romsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott, lätt att göra. Går hyffsat fort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda löjrom och crème fraiche. Ställ in det i kylen.(obs inte lätt crème fraiche)
  2. Koka potatisen.
  3. Marinera tonfisken med salt, vitpeppar och svartpeppar, låt det dra en kvart. Stek på mellanhög värmen ca 3 min på varje sida på tonfisken. Tonfisken är klar när den börjar falla isär.
  4. Sedan är det servera och glöm ej såsen bara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.