Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda tonfiskbiffar som går bra att frysa in om det skulle råka bli några över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av tonfiskvattnet. Skala och finriv potatis och lök. Rör samman med ägg, mjöl och kryddor. Blanda ner tonfisken. Hetta upp rapsoljan i stekpannan och klicka ut smeten och stek biffarna gyllenbruna på bägge sidorna.
  2. Servera med hollandaisesås, potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.