Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskburgare med korianderdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en väldigt fräsch och enkel burgare där köttfärsen byts ut av lyxig tonfisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda finhackad koriander med grekisk yoghurt, limesaft, flingsalt och svartpeppar.
  2. Skiva tonfisken i 4 bitar och gnid in bitarna i lie olivolja, salta och peppra. Grilla varje bit i ca 3 minuter per sida, eller stek dem i en stekpanna eller grillpanna. Grilla eller stek hamburgerbröden samtidigt.
  3. Servera burgarna med korianderdippen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.