Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskgratäng med ris

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Har tänkt prova med salladskrabba, då jag tycker bättre om det än om tonfisk.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset. Sätt ugnen på 225°. Smörj en ugnssäker form. Fördela riset i formen. Dela fisken i bitar och lägg över riset. Fräs purjolök och svamp. Fördela detta över tonfisken, Blanda grädde, lättmajonnäs/gräddfil och chilisås. Häll såsen över purjolök och svamp. Strö över den rivna osten. Gratinera i ugnen i cirka 20 min. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.