Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda

(3 kommentarer)  
Tonfisklåda Tonfisklåda
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklare än så här blir det inte.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en form. Koka riset och lägg i botten på formen. Smula tonfisken över. Koka räksoppan med grädde och vatten. Häll överst i formen. Krydda med svart peppar och klippt dill. Strö över riven ost. Grädda 10-15 min 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SDMaya 12 augusti 2008

    Gott men saknade lite färg i gratängen, så nästa gång blir det 2 dl gröna ärtor i den och en burk tonfisk till, var lite snålt med tonfisk tyckte jag. Äldsta dottern blev väldigt förtjust idenna gratäng. Skickar med foto också :D Maya

  • fiaflickan 16 april 2009

    Mmmm så gott!! Denna rätt föll mig verkligen i smaken.Jag gjorde dock som SDMaya föreslog och tog 2 burkar tonfisk i stället för en och lite gröna ärtor. Detta kommer jag att laga många gånger!!

  • gottgris 8 april 2010

    jättegott o hur enkelt som helst. Tog 2 burkar tonfisk och ärter, majs o paprika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.