Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lätt och god lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen med mjölk.
  2. Tillsätt tonfisk som är avrunnen och delad i bitar. Lägg i salladslök ,tomat, dill och cayennepeppar.
  3. Olja en ugnsäker form med olivolja. Häll i blandningen.
  4. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.
  5. Servera med en grösallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.