Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskpaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

God kall paj, till buffén eller som ensamrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör i hop margarin och vetemjöl till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta samman det till en deg. Lägg degen i kylen en stund.
  2. Smörj en låg pajform och tryck ut degen. Ställ formen kallt en stund. Grädda sedan pajdegen i 200 grader i ca 15 minuter. Låt pajen svalna. Fyllningen: Töm ur vattnet ur tonfisken och blanda den med gräddfil, majonnäs, mango chutney, äpple och ärterna.
  3. Hacka äggen och rör ner hacket i tonfiskröran. Krydda med salt och peppar. Bred ut röran över pajskalet och garnera med klyftade tomater, dill, sallat och räkorna/kräftorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EowynUndomiel 21 oktober 2008

    Ska testa att göra denna, men kanske med dinkelmjöl istället!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.