Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskplättar

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ät antingen varma med valfritt tillbehör eller kalla från kylskåpet med majonnäs på attans gott lite farligt nästan dill är en bra krydda också låt fantasin skena o berätta hur du gör me dina plättar perfekta på picnicken förresten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av, knäck fyra ägg och vispa ihop med tonfisken med elvispen
  2. stek som små plättar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.