Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Denna röra kan man använda till bagetten som ska med på utflykten. Den kan även ätas i en sallad tillsammans med ägg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Öppna burken, häll ur oljan om det är tonfisk i olja. hacka lite lök, skär citronen och kläm ur saften Blanda ingredienserna.
  2. Om du ska ha den i en bagett så är det bara att lägga i den. om det är sallas som du ska ha den, då kokar du ägg en/ person och sen gör du en sallad av de grönsaker du vill ha i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.