Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En enkel röra med bara få ingredienser, men så otroligt god! När man vill göra en lite "lyxigare" smörgås, den passar även till att göra smörgåstårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av i en sil, mosa sedan den.
  2. Finhacka en rödlök och knippen med dill och blanda ner detta i tonfisken tillsammans med crème fraichen, och rör ihop allt. Salt och peppar efter egen smak. Man kan även använda lite majonnäs om man vill det. En väldigt enkel men god röra, mycket god på smörgås tillsammans med ägg!
  3. Låt er väl smakas :)

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • joonssoon 15 november 2010

    Tror denna röra skulle vara smaskens på smörgåstårta :D

  • tellusss 15 november 2010

    Ja det är den verkligen! Jag brukar använda polarkaka, vika ut den helt och bre på röran, på toppen brukar jag ha på räkor och sallad och lite grönsaker. Smaskens är ordet! :)

  • Ramzell 15 november 2010

    Brukar göra den här röran jag med, fast jag har även i citron vilket blir kanon. Toppen recept dock:)

  • Purjo666 19 november 2010

    Kör något liknande med meze youghurt och majonäs. Mumma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.