Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås med pasta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smaskens!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg purjolök och champinjoner i en kastrull och låt svampen fräsa på låg värme, så att vätskan dunstar bort till viss del. Tillsätt tomater och vatten.
  2. Häll bort vattnet från tonfisken och smula ner fiskköttet i såsen. Smaksätt med salt och peppar. Strö persilja över. Servera med kokt pasta som du blandar med ruccolasallad strax före serveringen.
  3. En citronklyfta är gott att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.