Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad med kall sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Nyttigt och gott. Perfekt som lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Blanda ris, tonfisk och dill. Skiva rödlöken och strö över salladen.
  3. Skala och klyfta äggen och lägg dem runtom på tallriken.
  4. Blanda ingredienserna till den kalla såsen och klicka på den mängd du önskar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 18 januari 2013

    Vi gjorde denna sås/dressing ikväll till Skaldjur och Tonfisksallad. De var BLEK o jättemild i smaken, väääldigt tam, vi kryddade på ordentligt med salt o peppar (som det står ). Ändå var den tam ja rent "barnmild". OM vi gör den igen ska vi ha Chillisås istället för Ketchup. Kryddade efter med grovmald svartpeppar och to m Chillipeppar, men ändå mild. Vi är INTE rädda för att krydda så vi hade i ordentliga mängder, tro inget annat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.