Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad med bönor (Båtmat)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tonfisk på burk är alltid bra att ha med ombord. Numera finns det flera olika goda bönsorter på burk och här är det små vita bönor, s k cannellini, som blir lunchrätt i slutet på båtveckan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt bönorna rinna av och likaså tonfisken. Dela potatisarna och blanda dem i en skål med bönor och tonfisk i bitar. Blanda ned strimlad salladslök, klyftat äpple och finhackad persilja.
  2. Rör samman ingredienserna till dressingen och blanda ned den i salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anpett 1 juni 2014

    God sallad som vi har gjort flera gånger :)!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.