Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad med spenat, rostade tomater och pestobröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg tomaterna i en ugns-fast form och häll över oljan. Rosta i cirka 10 minuter.
  2. Skölj spenaten. Låt den rinna av.
  3. Blanda spenat och tonfisk, låt lite av oljan komma med.
  4. Tillsätt gröna bönor, rödlök, kapris och oliver. Salta och peppra.
  5. Skär äggen i klyftor och garnera med dem.
  6. Toppa med de rostade tomaterna och servera citronolivolja till.
  7. Skär ciabattabrödet i 4 skivor på längden.
  8. Bred pesto på bröd-skivorna och toppa med parmesan. Gratinera i ugnen i 225 grader i cirka 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.