Tonfisksnittar

Smaskig entrérätt eller på buffébordet

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk, snittar

Ingredienser

Mjukt tunnbröd

Tonfiskröra:
200 g tonfisk
2 msk Kalles kaviar
1 finhackad lök
1 dl grädde
½ dl crème fraiche
2-3 msk finklippt dill
Vitpeppar
Salt

Betyg (0 röster)
Visningar:
1760
Sparat:
23

Gör så här

Låt vattnet eller oljan rinna av från tonfisken.
Vispa grädden tjock.

Blanda ihop alla ingredienserna i tonfiskröran och smaka av med lite vitpeppar och ev salt.

Bred ett rikligt lager tonfiskröra på mjukt tunnbröd.
Rulla ihop från långsidan och linda in i gladpack.

Låt rullarna ligga i frysen och ta fram för upptining ca 30 minuter innan servering. När rullarna tinat lite så skärs de upp i ca 2-3 cm långa bitar.

Ställ bitarna på högkant på ett fat och dekorera snittarna med dill eller ur egen fantasi.

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.