Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergod smörgåstårta som är svår att tröttna på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula den avrunna tonfisken i en bunke. Blanda ner lök, crème fraiche, majonnäs och chilisås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ihop två brödskivor. Bred på hälften av tonfiskröran och lägg på två nya brödskivor och bred på resten av fyllningen. Lägg på de två sista brödskivorna och täck med plastfolie. Låt stå kallt till dagen efter.
  3. Nästa dag blandar du crème fraiche, majonnäs och chilisås. Smaksätt med salt och peppar. Bre smeten över hela tårtan, även kanterna. Garnera med ägg skivor, räkor, dill, tomat och stenbitsrom.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 21 juni 2009

    Toppbetyg helt klart! Så enkelt och så gott! Hade den kvällen innan midsommarafton och den gjorde toppsucce!

  • Bubblis 26 oktober 2010

    Tack för ett bra recept! Bjöd släkten på denna smörgåstårta, alla tog om och fatet blev rensat :) Garnerade runtom med blandad sallad (typ ruccola, spenat, mangol m.m) samt med ägg, räkor, tomat, halva citronskivor, dill och vindruvor uppepå.

  • almica82 11 maj 2011

    Tack den blev jätte god!!! Tack för recepten :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.