Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toppen gräddfilkaka, cheesecake

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

I stället för kex, har jag en kakbotten till denna "ostkaka" alltså cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop socker och mjukt margarin, tillsätt ägget och vispa. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner i smeten. Vispa ihop fyllningen. Smörj och bröa en rund kakform, helst med löstagbar kant. Skeda ner kaksmeten över hela botten. Häll över fyllningen och om du så vill några bär över (t.ex. krusbär) Grädda i 150 grader i ca en timme. Vid servering kan du ha mer valfria bär. Marketta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.