Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Blandning mellan italienska och svenska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ett foliepaket per person.
  2. Lägg i torsken, smeta på peston. Skiva tomaterna på mitten och skiva löken i lagom bitar. Lägg på bacontärningar. Krydda behövs inte men kan läggas till efter smak.
  3. Lägg i ugn på 220 grader (frysta filéer) i 40 minuter. Eller klotgrill i ca 20 min. (Kolla försiktigt om fisken är "färdigkokt")
  4. Serveras med potatis, ris eller en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.