Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torsk i dillsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lättlagat! Utsökt blir fisken när den ugnsbakas under ett täcke av len dillsås. En praktisk rätt som tillagas direkt i den form den sedan serveras i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Så här gör du: Torka fisken och lägg den i en ugnssäker form. Strö på lite salt och peppar. Blanda gräddfil, majonnäs, mjöl, citronsaft och dill. Häll dillsåsen över fisken. Baka fisken i mitten av ugnen i 200 grader, 25-30 min. Garnera med dill och servera.
  2. TIPS: Rätten kan förberedas fram till ugnsbakningen och förvaras i kylskåp. Strö lite riven ost över rätten mot slutet av ugnstiden.
  3. Serveringstips: Nykokt potatis, smörfräst hel spenat, citron och skivad tomater.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SEAbjrpn 12 maj 2008

    Tack för receptet Kram SEA

  • Carro67 28 maj 2008

    Det var en enkel och en jättegod fiskrätt, som jag kommer att laga fler gånger.

  • kanelgumman 6 augusti 2009

    Låter som ett gott recept på fisk. Jag är inte så förtjust i fisk, men detta ska jag nog testa redan till middag ikväll.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.