Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bertils torsk med kräftstjärtar och spagetti

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Undrade minsann vad det var som Bertil skulle bjuda på när han sa "torsk med kräftrövar och spagetti", pasta och fisk? Men oj vad gott det var, lagat det själv ikväll, snabbt och enkelt dessutom!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg torsken i en smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Strö över hackad rödlök och kräftstjärtar, tillsätt även spadet från kräftstjärtarna. Häll över grädden. Se till att vätskan täcker fisken. Lägg på skivade tomater, Strö riven ost på. Gratinera i 200-225° tills fisken är klar. Koka spagettin med salt och lite olivolja i vattnet, servera sedan till torsken.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ninaez 13 maj 2011

    Kanon gott :-)

  • mikespike 28 september 2011

    Superdupergott!!! bland de godare pastarätterna so far! + att de är väldigt enkelt så en amatör som ja kan laga, haha!

  • Vique 7 december 2012

    Tyvärr ingen hit. Går att äta men inte mycket mer än så. Rekommenderas ej.

  • Snuttivonfesen 21 augusti 2013

    Överraskande gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.