Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med squash och tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och värmande torskgryta med grönsaker och oliver. Squash, tomater, lök och vitlök kompletterar torsken utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Skär eventuellt fisken i portionsbitar. Pressa saften ur citronen. Skölj och skär squashen i bitar. Skala och skiva lök och vitlök.
  2. Lägg squash, lök, vitlök och fisk i en låg vid panna. Krydda med salt och peppar, tillsätt citronsaft och krossade tomater. Koka ca 5 minuter under lock. Lägg på oliver.
  3. Servera torskgrytan med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.