Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i ugn med lök, tomater och potatismos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det godaste ungarna vet i fiskväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader i 45 minuter - 1 timme.
  2. Skiva lökarna och tomaterna, lägg hälften av löken och tomaterna i botten på en ungsfast form.
  3. Dela torsken i 4-6 bitar, lägg den i formen, krydda, lägg på resten av lök- och tomatblandningen. Hyvla eller skiva margarin och lägg över.
  4. Grädda.
  5. Servera ett hemlagat luftigt potatismos till. Underbart !

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ullis1 27 mars 2008

    Tack för receptet! Jag lagade denna rätt, dock med mindre ändringar som att jag tog en purjolök istället för den ena gula löken och 1 förpackning Krossade tomater som jag gjorde tomatsås på (med vitlökspulver, pizzakrydda och svartpeppar i) istället för hälften av de färska tomaterna. Men annars följde jag dina anvisningar och det blev supergott! Så återigen, tack för inspirationen! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.