Skär blomkålen i mindre bitar. Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten. Tina fisken om djupfryst används enligt förpackningens anvisning.
Skär fisken i fyra lika stora bitar. Krydda dem med salt och peppar. Linda baconskivorna runt fisken och lägg på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen i 225 grader, ca 10-12 minuter beroende på tjocklek.
Skär broccolin i mindre bitar. Låt broccolin koka med blomkålen några minuter. Låt blomkål och broccoli rinna av. Mosa blomkål och broccoli med elvisp direkt i kastrullen och tillsätt crème fraiche. Smaka av moset med salt och vitpeppar.
Servera fisken blomkål och broccolimoset och strimlad isbergssallat
Ger inget betyg, för jag gjorde bara fisken - och serverade med potatismos och kokt brocolli och blomkål. Är inte så förtjust i LCHF ... Men det var gott med bacon runt firren. (Dock är det ännu godare runt lax ...)
lill-lindqvist17 januari 2011
Supergod vardagsfisk med underbart mos ( fast jag kokade med potatis i moset också )
Ger inget betyg, för jag gjorde bara fisken - och serverade med potatismos och kokt brocolli och blomkål. Är inte så förtjust i LCHF ... Men det var gott med bacon runt firren. (Dock är det ännu godare runt lax ...)
Supergod vardagsfisk med underbart mos ( fast jag kokade med potatis i moset också )