Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovispanerad torsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här går det utmärkt att använda fryst torsk. Portionspaketen av fryst torsk är faktiskt inte dumma alls, de blir snabbt färdiga i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Lägg torsken, fryst eller tinad, i en liten ugnsfast form. Gaffelmosa ansjovis och fördela den över fisken. Strö på ströbrödet över fisken. Slå på grädden. Stek i ugnen 15–20 minuter. Om du använt fryst fisk, täck med folie och låt den stå ytterligare 10 minuter i ugnen. Finhacka dillen och rör ned den i grädden. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, sockerärtor och tomat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 9 mars 2011

    Detta blev dagens middag. Vi tyckte det var gott. Det blir säkert flera gånger. Vi gillar ju mycket sås, så jag hällde på 5 dl vispgrädde till 2 torskpaket. Jag tror jag ska prova med 2 burkar ansjovis istället för 1 nästa gång. Jag var lite feg :) Men en 4 a får du av oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.