Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk under grönt täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Busenkelt och kanongott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i smord ugnssäker form. Strö citronpeppar och salt över. Mixa brödet i matberedare till ett smul. Blanda i rivet skal av 1 citron, persilja, gräslök och ost. Fördela blandningen över fisken. Ringla det flytande margarinet över Gratinera i ugnen 20-25 minuter.
  2. Servera med potatismos, citronklyftor och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.