Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i hummersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och snabb maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torsken så att du kan skära den i portionsbitar. Salta dem lätt.
  2. Ansa och tärna fänkålen. Fräs den mjuk och glansig utan att den får färg i lite matfett. Tillsätt crème fraiche, mjölk och hummerfond. Låt det koka upp under omrörning.
  3. Lägg ner fiskbitarna och ös lite sås över dem. Låt allt puttra under lock på svag värme ca 6-8 minuter. Smaka av såsen.
  4. Hacka tomaten under tiden. Garnera med tomathack och oliver. Strö över lite färsk timjan.
  5. Servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.