Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i västerbottenostsås med tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott blev det tycker jag som hittat på receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Stek hel bit osaltad torsk i lite olivolja tex, ca 4 - 5 min vardera sida så fisken får färg. Fördela sen fisken i mindre bitar 3 ggr 3 cm tex. Lägg fisken åt sidan och stek hackad lök, sen i med burktomaterna som man krossar med gaffel, osten, mosad vitlök, smöret, grädden, tomatpurén och alla kryddor och koka upp snabbt. Sen i med fiskbitarna och små koka 5 min eller gärna längre under glaslock. Salta efter smak. Serveras med potatis eller ris, ett ljust bröd och gärna sallad till. Klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.