Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med bacon och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har man inte kantareller kan man använda annan valfri svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela större kantareller. Stek dem i smör med bacon och rosmarin.
  2. Hetta upp smöret i en stekpanna tills det blivit gyllenbrunt. Stek fisken på medelvärme i omgångar, 2-4 minuter per sida. Salta och peppra.
  3. Servera torsken med svampfräset, skirat smör och potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.