Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med frasigt täcke och citronsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och lättlagad är denna goda fiskrätt med saftig torsk, frasigt täcke och fräsch citronsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tina fisken om den är fryst. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar.
  3. Smält smöret i en kastrull. Rör ner paprikapulver, ströbröd, hackad persilja och riven ost. Fördela brödblandningen över fisken och stek mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Blanda gräddfil och citronskal, smaksätt med salt och peppar. Koka haricots verts enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera fisken med citronsås, haricots verts, kokt potatis och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.