Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med kaprisstekta haricots verts och rucolacrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mild torsk serverad med en röra av pepprig rucola hackad med crème fraiche är en kombination som smälter i munnen. Till fisken serveras pressad potatis och haricots verts frästa med kapris och tomater. En utsökt middag!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken. Sätt ugnen på 200°C. Skala och skär potatisen i bitar, koka dem i saltat vatten. Koka haricots verts mjuka i saltat vatten och spola dem kalla. Grovhacka och mixa häften av rucolan med crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Stek den mitt i ugnen ca 10 minuter. Dela tomaterna i halvor och grovhacka kaprisen. Fräs haricots vertsen i olivoljan tillsammans med kaprisen, tillsätt tomaterna och låt dem bli varma. Pressa potatisen och servera till torsken, rucolacrème, kaprisfräset och resten av rucolan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.