Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk under nöttäcke på pastabädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vår svenska torsk smakar bra tillsammans med italienska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt.
  3. Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig.
  4. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
  5. Skala rödlöken och strimla den fint. Finhacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikorna. Ansa och strimla purjolöken.
  6. Fräs rödlök, purjolök och vitlök i lite matfett i en gryta. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med en stund. Rör ner pastan i lök- och paprikafräset. Tillsätt tomatjuicen och låt allt puttra samman ca 3 minuter. Lägg upp pastan och lägg torsken ovanpå. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.