Vår svenska torsk smakar bra tillsammans med italienska smaker.
Instruktioner
- Ugn 175º.
- Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt.
- Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig.
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
- Skala rödlöken och strimla den fint. Finhacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikorna. Ansa och strimla purjolöken.
- Fräs rödlök, purjolök och vitlök i lite matfett i en gryta. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med en stund.
Rör ner pastan i lök- och paprikafräset. Tillsätt tomatjuicen och låt allt puttra samman ca 3 minuter. Lägg upp pastan och lägg torsken ovanpå. Servera genast.
Publicerat den
23 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar