Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskburgare med citronmajonnäs och ishavsrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den milda torsken får här kryddiga tillbehör som krämig citronmajonnäs och färggrann ishavsrom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre bitar. Lägg i en matberedare tillsammans med äggula och grädde. Finhacka löken och tillsätt den. Krydda med salt och vitpeppar och kör snabbt till en grov konsistens.
  2. Forma fyra fiskbiffar och vänd i ströbröd. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fiskburgarna gyllenbruna.
  3. Blanda majonnäs och gräddfil i en bunke. Pressa ner saften av citron och tillsätt finhackad gräslök och dill. Blanda och krydda med salt och peppar.
  4. Rosta hamburgerbröden lätt. Skölj salladen och plocka loss bladen. Grunda med dressing i botten av brödet. Lägg på sallad och vidare torskburgaren. Garnera med sås, ishavsrom, citron och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.