Fisk ett par gånger i veckan mår kroppen bra av. Här är ett supergott och nyttigt fiskrecept som kommer hamna på mitt middagsbord flera gånger.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Koka quinoan i vattnet och saltet i 15 minuter.
- Lägg fisken i en ugnsfast form med lite olivolja i botten. Vispa ihop grädde och vatten och smula ner fiskbuljongen. Skrubba citronen och limen och riv skalet. Tillsätt skal, pressad limesaft samt hackad rosmarin. Häll detta över fisken i formen. Ställ in i ugnen och baka i 12-15 minuter, tills fisken är färdig.
- Rosta fröna i en torr stekpanna och hacka nötterna grovt. Blanda ner nötter och frön i den kokta quinoan och tillsätt hackade tranbär. Salta och peppra och ringla ner olivolja. Blanda runt.
- Servera fisken med nötquinoan och kokt broccoli.
Publicerat den
27 november 2014
Liknande recept
Skriv kommentar