Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilé med morötter och vitt vin

(3 kommentarer)  
Torskfilé med morötter och vitt vin Torskfilé med morötter och vitt vin
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torskfilé i ugn med en underbart god sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torskfilén.
  2. Skala och skiva morötterna. Skala och hacka löken. Fräs morötter och rödlöken i margarin utan att de tar färg tills rödlöken mjuknat.
  3. Tillsätt citronpeppar, dragon, vitpeppar, (ev. selleri), vin, vatten, grädde och fond och låt koka upp. Smaka av.
  4. Lägg filéerna i en ugnssäker form. Strö över salt och häll sedan över grönsakssåsen.
  5. Gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter i 225°C.
  6. Servera med pressad potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lylls 25 februari 2011

    Enkel att till reda, jätte gott!! Så den här kommer jag att göra om igen :)

  • sureerat 14 oktober 2011

    gottigottgott

  • Ingvild 9 mars 2012

    Jättegod och barnvänlig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.