Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilé gryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fiskgryta enkel att tillaga med en kryddig touché

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en kastrull. Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna. Skala potatisarna och morötterna och skär 1 cm tärningar. Lägg i kastrullen och koka dem tills de är mjuka. När potatis och morötter är färdigkokta häll i de krossade tomaterna, en pressad vitlöksklyfta och broccolibuketterna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp.
  2. Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme.
  3. Tag ur fisken ur ugnen och lägg över torskfilén i kastrullen och låt fisken ligga och dra i 5-10 minuter.
  4. Servera gärna med mjukt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • jacquelinehansson 15 februari 2011

    Är alltid lite rädd för vad grytor och soppor med fisk ska smaka men den här var verklgien hur god som helst. Magnifiko=)

  • ingemar75 12 september 2011

    Hej och tack för detta jättegoda fiskrecept. Inte sista gången jag lagade detta. Ingemar

  • iderto 7 oktober 2012

    den var kanon......

  • lapp 19 mars 2016

    Överraskande god,enkla ingredienser som man ofta har hemma.Dragon är inte min favorit därför tog jag ca 1/2tsk torkad dragon och den satte verkligen piff på hela rätten.Detta kommer jag att bjuda på som en vardagsrätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.