Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilé med salvia och lime

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Torskfilé med färska örter från min svägerska i östra Ljungby.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda torskfiléerna med citronpeppar och salt och låt ligga ungefär i 1-8 timmar i kylskåpet. Lägg gärna lite persilja på filéerna också.
  2. Tillagning: Lägg filéerna i en ungsfast form med gott om smör i botten, häll över grädden och lägg i salviabladen, resten av persiljan. Riv skalet av en halv lime och pressa i saften från hela limen. Krydda med svartpeppar och salt efter behag.
  3. Tillagningstid ca 20 minuter i ugnen i 200 grader.
  4. Servera gärna med kokt potati, hemmagjord salsa och stavar av honungsmelon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 29 juni 2008

    Riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.