Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgryta med citron och pinjenötter.

 
Torskgryta med citron och pinjenötter. Torskgryta med citron och pinjenötter.
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod fiskgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek först potatisskivorna i oljan, tillsätt lök och vitlök och fräs vidare tills löken är genomskinlig. Häll över vin, citronsaft och buljong. Småkoka under lock i ca 10 minuter. Lägg i fiskbitarna och ångkoka dem under lock i 7-8 minuter. Lägg tomaterna i grytan när fisken är kokt. Smaka av med salt och peppar. Rosta (stek) pinjenötterna i en torr stekpanna i ett par minuter.
  2. Servera grytan i stora, djupa tallrikar och strö över pinjenötterna vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.